Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnici Elite i ljubavni par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš brutalno su se sinoć sukobili, a tom prilikom i stavili tačku na njih odnos, za sada.

Strašne uvrede izgovorene su i sa jedne, a i sa druge strane, a Aneli nije birala reči koje je uputila, sada već bivšem dečku.

- Najveću folirant koji je ušao u rijaliti, folirant od sad te tako zovem. Sram te bilo folirantu, traži razloge da je ostavim, najveći folirant - rekao je Janjuš.

- Smrade jedan za ovo ćeš videti, smradu, sram te bilo, da se kunem u dete, zaklela sam se u dete i tako će ostati. Smradu jedan - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Folirantu - rekao je Janjuš.

- G**no jedno p**rano, praviš me budalom ovde, đubre jedno odvratno - rekla je Aneli.

- Svaki dan me j**e u mozak - rekao je Janjuš.

- Šta ti je ženska glavo - pitao je Mića.

- Ovaj čovek me izluđuje, kakva Maja, on je bolestan, doveo me je do ludila, posvađali smo se, otišao je po jabuku i ja sam mu rekla doneo si mi kriv nož i on meni baci jabuku, i kaže zna šta radim, nebitno, pogodio me je keksom u glavu. On je bolestan i ne mogu više da budem sa njim - rekla je Aneli.

- Šta ti je ženska glavo, vređate se kao da ste dušmani - rekao je Mića.

Aneli Ahmić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ovo je kraj, neću polemisati, preznojila sam se od njega. Smrade jedan videćeš za sve što si mi uradio, smradu, glumac, smradino - rekla je Aneli.

- Ona mi navlači komunikaciju, traži to. Može da se iznervira oko čega hoće, jedne sekunde više ne trpim, ne zna šta će od dosade pa , meni je*e mozak - rekao je Janjuš.

- Oko gluposti, šta joj je sa tom Majom - pitao je Đedović.

- Otkud znam, svaki dan je ovako. Kaže mi da mi vidi mimiku, ja ni ne pogledam tamo, sramota me da pričam o tome, traži od mene đavola - rekao je Janjuš.

Podsetimo, Aneli je juče, greškom, popila tuđe lekove i bila je sve vreme ošamućena, pojedini su se zabrinuli za njeno stanje, budući da je u jednom trenutku učesnici bilo jako loše, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading