Anastasija Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Anastasija Ražnatović, danas je u skladnom braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, sa kojim živi na relaciji Sevilja-Beograd.

Pevačica je pre braka imala dosta poznastva, ali malo ko se seća da je nekada bila nerazdvojna sa blogerkom i pevačicom Lunom Đogani.

Luna Đogani

Foto: Printscreen/instagram

 

One su godinama bile drugarice, pa smo na raznim društvenim platformama, mogli da vidimo njihove zajedničke fotografije i snimke, a kako je opšte poznato Anastasija je krstila Lunu.

Jednom prilikom Luna je ogolila dušu, pa otvoreno priznala zbog čega je došlo do rastanaka dve nerazdvojne drugarice, ali i kume:

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalno sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna za Kurir.

luna

Luna Đogani, printscreen Youtube

 

Blogerka je takođe otkrila da joj je žao zbog toga što su se odaljile i što su pre par godina stavile tačku na svoje prijateljstvo.

Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna.

Podsetimo, njih dve danas su porodične žene, a pored porodice, posvećene su sopstvenim biznisima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading