Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Takmičari Elite juče su u okviru zadatka govorili o posesivnosti u ljubavi. 

Svaki učesnik je iznosio svoje mišljenje, a među njima je bila i Anita Stanojlović

Ona je priznala da je jako posesivna i da radi na tome da promeni tu osobinu, jer je svesna da to nije dobro ni za nju, a ni za njenog partnera.

Ja jesam opsesivna i posesivna. Istina je da to ne valja, ali se trudim da to kod sebe promenim koliko mogu. Jako sam mlada i mislim da neke stvari mogu da se koriguju. Moram samo da kažem da nije fer što su pojedini učesnici opravdali Teodorin flert ovde sa Gačićem, a moje dopisivanje su osudili. Ovo što je ona uradila je gore od onoga što sam ja uradila - kazala je Anita.

Anita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, odgovor koji je privukao najveću pažnju takmičara i gledoaca jeste ono što je rekla Miona Jovanović. Ona je priznala da može da podnese blagu dozu ljubomore, a svi su ostali u čudu s obzirom da je u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša koji svakodnevno pokazuje ljubomornu stranu. 

- Ja jesam za ljubomoru, ali blagu dozu. Imala sam jednog dečka, ne mislim da Stanislava, koji nije znao da prestane i stalno me je zvao. Nije bilo lako da se pobegne iz tog odnosa. Ta posesivnost mi se tad zgadila - kazala je Miona.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading