Anđelo, Anita
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

U toku je biranje osobe sa najmanjom količinom samopouzdanja, a ono što je Anđelo Ranković izgovorio svojoj devojci Aniti, smatraju mnogi, do sada sigurno nije čula.

On je ustao i naveo nju kao prvu osobu, smatrajući da može mnogo toga da postigne, a spomenuo joj je i sina.

- Na prvom mestu je Anita. Smatram da ona može mnogo više da dostigne nešto i sama misli. Aleksej treba da bude tvoje gorivo, a ja verujem u tebe svim silama. Mnogo si bolji čovek od mnogih ovde. Ša je na drugom mestu, a na trećem Aneli - rekao je Anđelo kao iz topa.

Anđelo, Anita

Foto: TvPink

 

Matora nije mogla da sakrije reakciju, a u jednom trenutku se moglo videti i da joj nije bilo svejedno, kao i da je bila u stanju šoka, budući da je u više navrata istakla kako im ne predviđa budućnost nakon izlaska iz rijalitija.

Podsetimo, Anita i Anđelo su pod budnim okom javnosti i fanova rijalitija nakon što je ona prevarila svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru u Eliti i uplovila u odnose sa Rankovićem. Matora je podnela pre toga papire za razvod braka, budući da je takođe otkriveno i da se Stanojlovićeva dopisivala sa drugom devojkom na dan njihovog venčanja u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading