Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović, otkrila je da još uvek strahuje da joj njena zakonita supruga Jovana Tomić Matora ne "zabode nož u leđa" time što će izneti sav prljav veš u javnost. 

Anita misli da će Jovana tek da joj zada poslednji udarac kad budu mimo kamera i da postoje dokazi za neverstva kojih je i sama svesna.

- Matora sada glumi žrtvu i zna da će uvek da ima podršku naroda zbog toga. Svesna sam da možda ima neke dokaze o mojim neverstvima od ranije, ali to nije nešto što me plaši. Svakako se naš odnos završio, ona neće namerno da priča bilo šta pred kamerama kako ne bi izgubila glasove. Mislim naravno na ljude koji napolju stoje uz nju, a ne uz mene kao ženu koja je neverna - rekla je Anita, pa je iznela nove detalje:

Anita i Matora

Foto: TvPink

 

- Ne bih volela da nastavimo ovde da ratujemo, ali ako budem morala da se branim svim mogućim sredstvima, moraću. Jovanu i ako jesam preva. Sve moje prljave tajne će da otkrije, ali to tada neće biti važno jer ja stojim iza svega što sam uradila, tako da tu nema dileme. 

Podsetimo, Anita je uplovila u emotivni odnos sa Anđelom Rankovićem, a zvanično nije razvedena od Jovane Tomić. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading