Marija i Miljana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, besna je kao ris jer njena ćerka ima intimne odnose pred kamerama iako je obećala da to neće sebi dozvoliti.

Mariji se ne dopada ni potencijalni zet Darjan, a na pitanje kako bi reagovala da Miljana zatrudni, pao joj je mrak na oči. Drugim rečima, to ne bi podržala ni u najluđim snovima.

Miljana i Marija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moje dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako... Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - rekla je Marija, a potom oplela po Darjanu za kojeg kaže da kopira Zolu:

- On je original Zola, mislim da je on pokušao skroz da skine Zolu, toliko melje, primetila sam da i njoj smeta, Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po meni Miljana je počela tu vezu u inat drugima - rekla je Marija za Pink i dodala da je ubeđena da se Miljana sa Darjanom samo sveti Zoli, te da je on ne zanima na duže staze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading