Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Učesnica Elite, Aneli Ahmić, sinoć je imala poziv sa sestrom, Sitom. 

Nakon što joj je sestra otkrila skandalozne detalje koje Asmin radila i plasira napolju, Ahmićeva dugo vremena nakon toga nije mogla da dođe sebi. 

Aneli je o svemu razgovarala sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je pokušao da je uteši svojim primerom.

Sita i Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne znam šta se sada dešava napolju. Da mogu odmah bih izašla i ne bih se više ovde vraćala. Ko zna šta mi se dešava sa detetom, možda Sita dosta toga krije da me ovde ne bi sekirala. Moram sve da znam, hoću da izađem napolje kako znam i umemem. Asmin je sigurno mojima napravio pakao, ali ja mu nisam Sita. Ja neću da mu ćutim. Ne bi bilo loše da on dođe ovde, ili da ja izađem jer ne mogu ovako da sam u neizvesnosti. Mada sama sam za sve kriva, nikog drugog neću da diram - rekla je Aneli, a bivši košarkaš se nadovezao:

Sita i Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Aneli, ne možeš tako naglo da donosiš zaključke. Ko zna zašto se sve ovo dešava. Nisu tvoji napolju glupi, znaju bez tebe da zaštite dete. Vidi na mom primeru. Imam i ja malo dete, pa svi brinu o njemu. Ja sam ušao ovde da zaradim novac, a neki misle da pravim majmuna od sebe. Meni treba samo mir, ja sam godinama ovde i neću da mi iko više skače po živcima. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading