Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić je telefonom razgovarala sa svojom sestrom Sitom, koja joj je pružila podršku u vezi sa Janjušem, ali je istakla da njih dvoje moraju prestati sa konstantnim svađama.

Sita je takođe spomenula film za odrasle koji je navodno objavljen u javnosti od strane Asmina, izražavajući želju da Anela otvoreno iznese svoje sumnje u vezi sa bivšim partnerom.

Aneli Ahmić

Printscreen

 

- Jako nas stresiraš, stalno plačeš. Molim te da se ne svađate javno, podržavamo vas, ali ova zadnja dva, tri dana je pakao. Moraš se smiriti, sređivati, ti nisi depresivna. Favorit si, imaš nenormalnu podršku. Hoću da budeš dostojanstvena - rekla je Sita.

- Ljudi koje te maltretiraju imaćeš tužbe, posetiće te advokati ovih dana. Što se tiče Asmina, pustio je video za odrasle sa muškarcem - dodala je Sita.

-Asmin sa muškarcem? - čudila se Aneli.

- Hoću da ispričaš ono što si sumnjala za njega - govorila joj je sestra.

- Pustio je video za odrasle i rekao da sam ja sa njim tu. Ti znaš da ja imam decu, je l znaš kako ja sad živim? U mene samo što nije pucao, sve mi je u radio lažima - bila je izričita Sita.

Podsetimo, kako prenose domaći mediji, Asmin je drugu ispričao da lako može da nađe još snimaka na kojima Sita navodno orgija, kao da već nije dovoljno skandala napravio.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading