Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši dečko Mione Jovanović, MMA borac Stanislav Krofak, progovorio je o učesnici Elite, pa priznao da mu se život preokrenuo zbog svega.

Miona i Ša

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Da li je postojao dogovor između vas dvoje? Da li su postojale šifre i jesi li u kontaktu sa njenim roditeljima? - glasilo je pitanje.

- Imali smo dogovor, ali nije ga ispoštovala. Inače, u kontaktu sam sa njenim roditeljima. Upoznao sam njenu mamu, baku, njenog tatu. Bio sam kod nje dva puta, njen tata me je zvao i pitao da joj prenese kako između nas još uvek ima šanse, međutim rekao sam da je između nas kraj, da je kod mene je završila. To su sjajni ljudi, njena majka mi se preko Instagrama ponekad javi, ali... - rekao je Krofak, a potom se osvrnuo na potencijalni ulazak u Belu kuću.

Stanislav Krofak

Printscreen/RED TV

 

Stanislav je otkrio da li postoji šansa da uđe u Elitu 7:

- O tome vam ne mogu govoriti. Ne znam šta se može dogoditi, sve zavisi od ponude. A što se Mione tiče, ona mi ništa nije kriva, šta bih joj rekao... Nije ispoštovala dogovor i nemam šta loše da joj kažem, nas dvoje smo gotovi i o nama ne možemo pričati - bio je izručit sportista, a potom se obrušio na repera.

On je takođe otkrio kako bi izgledoa susret sa Nenadom Aleksićem Ša:

- Sa njim imam svašta nešto da popričam. Rekao bih mu: "Hajde, mangupe!" Govori uvredljive stvari o čoveku koje ne poznaje. Govorio mi je da sam "starletan", "b*ljaš", "j*bao bi mi majku" itd... Rekao bih mu da stane ispred mene i ponovi sve to. Voleo bih da prvi krene na mene i da me prvi lupi, a onda bismo videli - dodao je Stanislav za "SrbijaDanas".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading