Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Maja Marinković, aktuelna učesnica Elite 7, sinoć je saznala da su njenom ocu Radomiru Marinkoviću Takiju zapalili automobil. Informaciju iz spoljnog sveta preneo joj je Bebica, koji je sve saznao kada je izlazio kod lekara.

Taki sumnja da su u to navodno umešane sestre Ahmić, jer ga u to uverava Anelin bivšin Asmin Durdžić koji inače ratuje javno sa Sitom.

Sita Ahmić je danas, naime, na svom Instagram storiju podelila snimak na kome Maja Marinković upozorava Aneli da i ona ima Noru od tri godine, dok Janjuš plete kosu Aneli, a ona se smeje Marinkovićevoj. 

Sita Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pakao! Prijetnje našoj Nori od tri godine da neće mirno spavati! - napisala je Sita na svom storiju uz snimak i najavila tužbu.

Podsetimo, Taki se juče oglasio ekskluzivno za Alo! nakon Asminovih tvrdnji da je automobil Majinog oca zapalila Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić.

- Idem iz prodavnice, prijaviću policiji. Moraću da prijavim Situ odmah. Međutim, policija već radi na tome. Aneli je prošle godine zapalila automobil najboljoj drugarici u Sarajevu, tako da siguran sam da je umešana. Nista me ne čudi, nijedna komšinica nije smela da da izjavu, kad su obilazili njihov kraj, niti bilo šta da kaže ružno, zapitajte se i što! Bave se svim i svačim, čak su i onog Asmina opljačkale bile - izjavio je Taki u jednom dahu za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading