Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sinoć je u toku emisije učesnica Elite Anđela Šparavalo progovorila o svom odnosu sa Bojanom Pavlović, ali i roditeljima.

Ona je priznala da više sa Bojanom nije u vezi, iako im mnogi predviđaju pomirenje, a onda istakla da otac i majka nemaju prava da je uslovljavaju, nakon čega je nastao opšti haos, a umešali su se i pojedini njeni cimeri i cimerke.

- Verovatno njima deluje tako, da ne obraćam pažnju, ali ja sam zbog nekih stvari i zbog njih koji se oglašavaju konstantno, Bojana i ja nemmo odnose, ne ljubimo se u lajvu i čak nismo ni trenutno zajedno. Ja sam njima objasnila to, pročitala sam ono na "Elitoviziji", očigledno je da se ne slažu sa tim, znači neće se nikada složiti sa tim odnosom. Ja sam sebi najsrećnija u odnosu sa Bojanom. VIše bih volela da se ne oglašavaju - rekla je Anđela.

- Je l' misliš da si sebična - pitao je Darko.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

- U životu generalno radim stvari zbog kojih sam srećna. Ja ne bih osporila mojim roditeljima ako nisu srećni da se razvedu - rekla je Anđela.

- Ti si vrištala i potrebu da dokažeš moral zbog Luke Majčice, a kada je bilo ovo za tatu, bila si mrtva hladna - pitao je Darko.

- Zato što već imam taj teret, pa mi se nameće i taj Luka da sam imala nešto sa njim, sav taj pritisak, i onda tako odreagujem. Ne može meni niko da bude preči od porodice, to je sigurno, ali naravno da mi je stalo do veze sa Bojanom, jer me ona gleda ovde kao malo vode na dlanu. Imamo normalan odnos - rekla je Anđela.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

- Da li shvataš da po rečima članova tvoje porodice, ti gubiš čitavu porodicu kompletno zarad veze sa Bojanom - pitao je Darko.

- Je l' to ucena?! Jeste...To meni nije neka vaga, znam da je njima teško - rekla je Anđela.

- Ona poredi oca, majku, brata, babu sa osobom koju poznaje tri meseca - skočio je Mića.

- Svađala si se sa Bojanom, htela je taj raskid, ti si Bojani rekla: "kada sam ustala, rekla sam šta želiš, obećala sam da će sve biti kako želiš", da li je onda tvoja mama u pravu onda kada kaže da te Bojana kalupi po svom nahođenju - pitao je Darko.

- Ne, ne, ne, nego moji postupci nisu kako treba, lupim tako nešto iz šale...Raskinuli smo zbog nekog mog ponašanja, ne zbog pritiska - rekla je Anđela.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

- Da li Slađa Lazić Poršelina priča istinu ili laže kada priča da si ti njoj pričala da te je otac maltretirao - pitao je Darko.

- Ma laže, roditelji nisu podigli ruku na mene, Slađa lupeta - rekla je Anđela.

- Bojana je rekla ovde: "Bolje da ja ne pričam o porodičnim tajnama porodice Šparavalo", to je istina, to je rekla njena devojka - rekla je Poršelina.

- Ja znam sve o njenoj porodici, većinu znam. Ja sam rekla da neću izneti to dokle god Anđela to ne bude htela da odbrani sebe jer njena mama od nje pravi lažova - rekla je Bojana.

Podsetimo, Anđelina porodica se oglašavala u više navrata, istakavši da njenu vezu sa devojkom ne odobravaju i da, ako ovako nastavi, može slobodno da pokupi svoja preostala dokumenta i napusti porodičnu kuću.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading