Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što se jutros oglasila sestra aktuelne učesnice Elite Bojane Pavlović, Svetlana, i iznela svoj stav povodom odnose njene sestre i Anđele Šparavalo, sada se oglasila i Anđelina majka, Aleksandra.

Aleksandra nije birala reči istakavši da Bojana uništava Anđelin život.

- Naravno da će biti posledica na moje dete koje je ovo zlo od Bojane navlačila svesno dva meseca da je upropasti. Vidim kako nije njen tip, ipak je Bojana starija i namazanija, da hoće da se skloni od nje, ona bi se sklonila, ne nego je svesno upropašćuje - rekla je ona pa dodala:

Bojana Pavlović

Printscreen

 

- A ti, Svetlana Pavlović, tvoja sestra svesno upropašćuje život mladoj devojci, zato će moje dete imati posledice od ovog zla, a ne od nas. Znaš ti dobro kakvu sestru imaš, zlo koje u životu nisam videla - zaključila je Aleksandra za portal "Pink.rs".

Podsetimo, Anđelin otac je nedavno ćerki jasno stavio do znanja šta je čeka ako nastavi odnos sa Bojanom.

- Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ijedno slovo njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu, i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolestan odnos... Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice - piše u njegovom pismu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading