Sita, Asmin
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, oštro je kritikovala bivšeg zeta Asmina Durdžića nakon što je on izneo skandalozne optužbe protiv nje.

Nakon što se pojavio intimni snimak na kom se nalazi Asmin, on je za domaće medije izneo šok tvrdnje, te da se na njemu nalazi Sita, a nakon što mu je ona zapretila zatvorom, Asmin se sada ponovo oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Asmin

Foto: Instagram

 

- Treba da znate da ja ne vodim rat sa Sitom, ja nju samo lagano roštiljam, kao kobasicu je prevrćem dok ne izgori! Meni smešno ovo kako se ona stalno sama utrpa u njena go*na, gledam i smejem se dok ona vrišti kući i govori nisam ja, nisam ja pisala! Onda uđe na Tiktok prosi 20 maraka, s tim sebi kupi malo pratioca, pa glumi poslovnu mamu, pristojnu, pa onda psuje tuđu decu, pa visi 20 sati na Tiktoku i svima pokaže da nit radi, nit brine o deci. Koja budala u pm! A mene reklamiraju i pričaju 6 meseci o meni! Alibaba glavna tema, njih 50 unutra smrdi. Manje se priča o njima svima nego o meni! A i Sita ki*a, ako ne spomene Alibabu, nema ni pitanja! Duša moja mala debela - brutalan je bio Asmin na Instagramu.

Kako prenose domaći mediji, Asmin je drugu ispričao da lako može da nađe još snimaka na kojima Sita navodno orgija, kao da već nije dovoljno skandala napravio.

- Asmin se ozbiljno nameračio na Aneli i Situ jer je ona prethodno svašta pričala u medijima o njemu. Stanija je u šoku, ali to je Asminova prošlost i on se toga ne stidi. Sad je rekao drugu da može da nađe još snimaka na kojima Sita orgija. Rekao je: "Znam ja da postoje ljudi koji su je isto snimali! Ako dođem to takvih snimaka, neće nikome biti dobro. Krenuo sam sa jednim, a završiću sa ko zna koliko! Sve ću da pustim u javnost" - otkriva izvor blizak Durdžiću, a piše Republika.

Podsetimo, Sita je najavila da će poslati Asmina u zatvor zbog skandaloznih tvrdnji, a on joj ju je uzvratio tako što ju je prijavio policiji za sajber nasilje i navodnu vožnju bez vozačke dozvole.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading