Sita, Asmin
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, oštro je kritikovala bivšeg zeta Asmina Durdžića nakon što je on izneo skandalozne optužbe protiv nje.

Nakon što se pojavio intimni snimak na kom se nalazi Asmin, on je za domaće medije izneo šok tvrdnje, te da se na njemu nalazi Sita.

Sita ga je nazvala psihopatom i izrazila sramotu što je bio deo porodičnog kruga.

Kako prenose domaći mediji, Asmin je drugu ispričao da lako može da nađe još snimaka na kojima Sita navodno orgija, kao da već nije dovoljno skandala napravio.

- Asmin se ozbiljno nameračio na Aneli i Situ jer je ona prethodno svašta pričala u medijima o njemu. Stanija je u šoku, ali to je Asminova prošlost i on se toga ne stidi. Sad je rekao drugu da može da nađe još snimaka na kojima Sita orgija. Rekao je: "Znam ja da postoje ljudi koji su je isto snimali! Ako dođem to takvih snimaka, neće nikome biti dobro. Krenuo sam sa jednim, a završiću sa ko zna koliko! Sve ću da pustim u javnost" - otkriva izvor blizak Durdžiću.

Podsetimo, Sita je najavila da će poslati Asmina u zatvor zbog skandaloznih tvrdnji, a on joj ju je uzvratio tako što ju je prijavio policiji za sajber nasilje i navodnu vožnju bez vozačke dozvole.

Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading