Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditelj Milan Milošević sinoć je kroz hipotetičko pitanje Aneli Ahmić otkrio da je izašao eksplicitni snimak njenog bivšeg, Asmina Durdžića.

Od tog trenutka ona je počela da sumnja šta se dešava napolju, iako nema predstavu šta se zapravo dešava u spoljnom svetu. 

- Ko zna šta je Asmin sada smislio. Svaki put kad mi novinari ili voditelji postave ovakva pitanja hipotetički šta bi bilo, sigurna sam da se napolju nešto dešava. Ovo je nešto sumnjivo. Ako je petljao sa nekim snimcima, ne bi me iznenadilo da je neke žene ucenjivao tako, pa da im je tražio da mu šalju novac. To je bre čovek prevarant, sto posto sam u pravu - pričala je Aneli, a Janjuš se nadovezao:

- To sve može da bude i ne mora! Što sa tako zaključuješ. Uzmi ženo uživaj, ako bude trebalo da nešto rešavaš, ostavi to za vreme kad izađeš odavde. Ne treba ti sad ta muka. - rekao je Janjuš. 

Podsetimo, čak se umešao i Marko Đedović sa pričom o Asminu i sumnjama.

- Ne bi me iznenadilo da je on sam pustio taj snimak jer su to ti seljaci iskompleksirani, cela ta familija nije normalna, sve su to ludaci. Samo se plašim tog deteta kako će da odrasta u tom okruženju. Zamisli koliko je nisko neko spreman da ide, da tako nekoga ucenjuje! Pa sve da nemaš hleb da jedeš, zašto nekome tako nešto da uradiš- rekao je Đedović u čudu.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading