Sita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, oštro je kritikovala bivšeg zeta Asmina Durdžića nakon što je on izneo skandalozne optužbe protiv nje.

Nazvala ga je psihopatom i izrazila sramotu što je bio deo porodičnog kruga.

Prethodno, Asmin je tvrdio da je devojka sa njegovog privatnog intimnog snimka zapravo Sita.

- Čovek je redak slučaj psihopate. Sa ovim je pokazao da laže sve od prvog dana. Jasno mi je da ljudi koji su bili u nedoumici, sada im je jasno o kome se radi. Sramota me je što sestra ima dete s ovakvom osobom. Ja ću ovo pregurati jer je evidentno da je sve laž. Koliko monstruozan moraš biti da pustiš svoj video u javnost, pritom izjaviš da sam na videu ja. Jadan on, smatram da zžli biti mega popularan, pa je pustio video i ukazala mu se prilika da mene ocrni i digne priču oko sebe na viši nivo - istakla je Sita.

Sita se osvrnula i na poklon koji je Asmin poslao ćerki Nori za rođendan.

- Ništa on plaćati neće jer on nema centa, nas rođak je kupio narukvicu Nori i doneo 500km (250 evra). Pokušavao je zataškati da nije on kupio već Asmin, ali sam ja prepoznala zlataru po kutijici koja je u Sarajevu i kupujemo u njoj - otkrila je Sita za "Pink.rs".

Podsetimo, Sita je najavila da će poslati Asmina u zatvor zbog skandaloznih tvrdnji, a on joj ju je uzvratio tako što ju je prijavio policiji za sajber nasilje i navodnu vožnju bez vozačke dozvole.

BONUS VIDEO:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading