Sita, Asmin
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Juče je nastao pravi metež u javnosti kada su se pojavili eksplicitni snimci koji su navodno prikazivali Asmina Durdžića u kompromitujućoj situaciji sa nepoznatom devojkom.

Kasnije je tvrdio da je ta devojka zapravo sestra njegove bivše partnerke, Sita Ahmić, a sada se ponovo oglasila i Anelina sestra.

Sita ističe da je sve nameštaljka i da na snimku nije ona, ali i da je takođe ceo slučaj prijavila policiji.

Tužiću ga. Celo jutro sam se bavila time. Bila sam u policiji. Mislila sam da mogu da ga tužim samo novčano i zato se nisam trudila, ali su mi oni danas rekli da je ovo kazneno delo i da se odgovara kaznom zatvora. Ovo što je uradio je teško kazneno delo, tako da sam sve pokrenula, jer od njega se nema šta naplatiti, čovek doslovno nema kinte, nije imao ni za poklon detetu, već je moj rođak kupio tu neku narukvicu. Tako da, bila sam kod svog advokata kojeg sam ovde zakazala, uvezala ga sa advokatima u Srbiji, imam zakazan termin u austrijskoj ambasadi i pokrenuću sve moguće... Svi su mi izašli u susret, svi se saosećaju sa mnom u ovoj situaciji, ovo nije više "rekla-kazala". Ti si pustio video na kojem se ne nalazim ja nego neka prostitutka, svi smo čuli da je žena plaćena, da mu prijatelj govori: "Platili smo ti, treba da budeš sa nama celu noć" - rekla je ona i dodala da ne zna ko se nalazi na snimku, te čiji se glasovi čuju:

Sita

Preentscreen/Pink

 

Ne znam ko je na snimku. Ljudi su juče pisali da prepoznaju nekog Aladina pokraj njega, ja ne znam ništa o tome. Sve je jasno kao dan i nadam se najvećoj mogućoj kazni zatvora koja se može dobiti, a to je do pet godina - poručila je Sita za Informer.

Podsetimo, kako izvor za Alo! tvrdi, Sita jako teško podnosi pritisak javnosti, narušeno joj je zdravstveno stanje zbog celokupne situacije.

- Koliko god ona želi da ostane smirena i staložena, nakon ovoga Sita ne može da dođe sebi. Nakon što je vest otišla u javnost, ona je doživela nervni slom. Plakala je i čupala kosu sa glave, mrzeći i sebe i sestru u šta su se uplele - priča izvor blizak Ahmićevoj.

- Možda vama deluje kao bezazlena situacija, ali svi se brinemo za nju. Ovo sve može da utiče na njeno mentalno stanje, pod ovim pritiskom teško ko može da se nosi - kaže izvor za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading