Sita Ahmić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Juče je nastao pravi metež u javnosti kada su se pojavili eksplicitni snimci koji su navodno prikazivali Asmina Durdžića u kompromitujućoj situaciji sa nepoznatom devojkom.

Kasnije je tvrdio da je ta devojka zapravo sestra njegove bivše partnerke, Sita Ahmić.

Ova situacija izazvala je pravu buru reakcija u javnosti. Dok su neki poverovali u njegove tvrdnje, drugi su ostali zgroženi nakon što su videli sporne snimke.

Rasprave i komentari su se samo nizali, stvarajući pravu konfuziju među ljudima.

Ubrzo nakon toga oglasila se Sita, koja je bila šokirana i razočarana u vezi sa nedavnim događajima, naglašavajući da je situacija očigledna i da nema potrebe za objašnjavanjem. Ona je izrazila sramotu zbog osobe koju je njena sestra dovela u njihove živote, ali isto tako istakla da se ograđuje od te situacije.

Kako izvor za Alo! tvrdi, Sita jako teško podnosi pritisak javnosti, narušeno joj je zdravstveno stanje.

- Koliko god ona želi da ostane smirena i staložena, nakon ovoga Sita ne može da dođe sebi. Nakon što je vest otišla u javnost, ona je doživela nervni slom. Plakala je i čupala kosu sa glave, mrzeći i sebe i sestru u šta su se uplele - priča izvor blizak Ahmićevoj.

- Možda vama deluje kao bezazlena situacija, ali svi se brinemo za nju. Ovo sve može da utiče na njeno mentalno stanje, pod ovim pritiskom teško ko može da se nosi - kaže izvor za Alo! i dodaje:

Sita

Preentscreen/Pink

 

- Zatvorila se u sobu i ne izlazi, uplašeni smo i samo čekamo sledeći korak Asmina. Ne znam ni da li je Aneli svesna šta se dešava i da je mnogo teže Siti nego njoj unutra- završava izvor za Alo!

Naša redakcija pokušala je da stupi u kontakt sa Sitom, međutim, ona se nije javljala na broj poznat našoj redakciji.

- BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading