Miljana, Darjan
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnica Elite Miljana Kulić i njen dečko Darjan Radumirović, ponovo su se prepustili strastima, a žestoka akcija šokirala je javnost.

Naime, nakon ankete u kojoj su dobili žestoke osude od pojedinih cimera, oni su u inat svima ponovo zatresli krevet, koji je umalo pukao usred njihovog intimnog odnosa!

Njih nije uspela ni muzika za buđenje da prekine, a sve se dešavalo u Kući Odabranih, naočigled ostalih ljubavnih parova.

Žestoku akciju pogledajte ovde.

Podsetimo, majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija, ne može da sakrije bes nakon što je Miljana imala intimne odnose sa svojim dečkom, Darjanom, u rijalitiju.

Kako je istakla Kulićeva, vesti je saznala od Miljaninog oca Siniše, a zgrožena je zbog svega što njena ćerka radi u rijalitiju.

- Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui... Siniša mi je malopre rekao, zgrožena sam! Nemam reči. Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju:"Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze..." - rekla je Marija za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading