Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Dosta se u Eliti spekuliše o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a naročito nakon njegovog povratka u rijaliti nakon teške porodične tragedije.

I dok mnogi misle da između njih vlada idila, snimci koji se pojavljuju na stranicama koje verno prate svaki njihov pokret, govore drugačije.

Naime, na jednom od snimaka koji se pojavio, Janjuš je uhvaćen dok doživljava nervni slom zbog ponašanja njegove devojke, a umešana je i treća osoba.

 

 

Bivši košarkaš je doživeo pomračenje jer je Terza prišao Aneli i uhvatio je za obraze, a da stvar bude još gora, Ahmićeva se ničega ne seća.

Janjuš je dodatno poludeo kada je Aneli izgovorila, tek jutros, da se zapravo seća šta se desilo.

Podsetimo, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš od juče se svako malo svađaju. Prvo je nastao haos oko upaljača, a potom je Aneli napala košarkaša zbog svog bivšeg partnera. E tek tada nastao je karambol.

- Nemoj da me podsećaš na Asmina, ni na bilo kod drugog momka kog sam imala napolju. Nemam nameru da se nerviram, lepo mi je i konačno se dobro slažemo. Imamo i ti i ja teške periode, ali nemam nameru da se sećam toga šta je bilo. Ako već planiramo neku zajedničku budućnost, hajde da sve što je bilo ostavimo iza sebe. Ludaka imama napolju, nisu mi potrebni i ovde, da izgledaju kao moji bivši - rekla je Aneli.

- Šta ti je bre, ženo? Našalim se sa nekim ljudima i ti odmah počneš da praviš karambol. Nema potrebe za dramom, samo sam se šalio - pravdao se Janjušević.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading