Janjuš i Aneli
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić nedavno je javno progovorila o strašnom nasilju koje je kako ona tvrdi pretrpela od strane Asmina Durdžića, navodeći da se nasilje dogodilo upravo na dan sahrane njenog oca.

Ova priča duboko je pogodila Marka Janjuševića Janjuša, koji se slomio kada je Aneli iznela šok tvrdnje.

Janjuš je u jednom intervjuu kod Darka Tanasijevića otvorio dušu i priznao da ga su ga te informacije pogodile.

Teško je podneo saznanje o nasilju koje je Aneli pretrpela:

- Klonuo sam zato što mi je to onako, neću ja da patetišem. Mislim da je to jedinstven slučaj, ne znam šta se desilo tog dana, nisam znao to. Bilo bi udarnije da sam znao to i čuo. Ja sam tu noć čuo od nje, da on na dan sahrane svoje žene koja ide kod oca, pa šta god da mu je uradila. Ti pišeš statiste za mene da sam ja vodio ljubav posle 20 dana, a ne da on na dan sahrane zabodeš nekoga. Ona koja je sve to gutala i prelazila preko tih stvari ne znam. Da te prevari je normalno, ali to baš na dan sahrane oca nije mi za neku normalnu priču. Ja sam se svađao u toku braka i odnosa, ali se neke stvari ipak znaju. Ovo prvi put čujem u životu, jedino ako ona laže, ali nema šanse. Ti dođeš onda i imaš pravo meni nešto da kažeš - rekao je Janjuš tokom intervjua.

- Kako komentarišeš što ti je Miljana otkrila za bliskost Asmina i Zole? - pitao je Darko.

- Ako je neko sa kim sam ja tako dobar i neko sa kim sam toliko vremena proveo i ovde i napolju sa mnom više neću biti dobar. Ja neću da verujem nikome, dok ne vidim i ne čujem drugu stranu - odgovorio je Janjuš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading