Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši rijaliti učesnici Filip Car i Aleksandra Nikolić nedavno su objavili snimak iz istog stana, pa su njihovi fanovi pomislili da je ovaj par uspeo da reši nesuglasice. 

Međutim, kasnije se ispostavilo da je snimak bio deo jedne marketinške kampanje za jedan apartman. 

Ipak, čini se da su Aleksandra i Car ponovo u dobrim odnosima, sudeći po najnovijoj Filipovoj objavi na Instagramu.

On je podelio fotografiju svoje devojčice, koja uskoro dolazi na svet, te su mnogi zaključili da su Aleksandra i Car na korak do pomirenja:

- Moj svet - napisao je Filip u objavi.

Podsetimo, izvor za Alo! otkrio je da se po ultrazvuku može videti da beba neverovatno liči na Filipa. 

- Aleksandra vodi trudnoću privatno i ima na raspolaganju najbolje ultrazvučne mašine, a poslednji ultrazvučni pregled ju je i nasmejao i rasplakao. Ne samo da je potvrdila ono što je videla i radnije, a to je da je beba ista Filip već je ostala u šoku koliko je snimak jasno pokazao devojčicu koju će roditi sredinom aprila - navodi izvor i dodaje da je bebica gotovo sve povukla na oca.

- Njihova ćerkica ima isti oblik glave kao Filip, njegov nos, usne, a ono što je još smešnije nedeljama drži ruku na licu baš onako kako to Filip radi dok spava. Aleksandra i dalje voli Filipa, pa joj ne smeta što beba liči na njega. Očekivala je da će tako biti i najbliži su joj govorili da prve ćerkice u najvećem broju slučaja povuku na očeve - zaključuje izvor za alo.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading