Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pobednica šeste sezone Zadruge, Aleksandra Nikolić u osmom je mesecu trudnoće i sredinom aprila će na svet doneti ćerku. 

Nikolićeva često posećuje svog lekara kako bi bila sigurna da je sa bebom sve u redu, a nekoliko puta joj je društvo tokom ultrazvuka pravio i bivši partner, Filip Car. 

Ipak, poslednji ultrazvučni pregled ju je i nasmejao i rasplakao. 

- Aleksandra vodi trudnoću privatno i ima na raspolaganju najbolje ultrazvučne mašine, a poslednji ultrazvučni pregled ju je i nasmejao i rasplakao. Ne samo da je potvrdila ono što je videla i radnije, a to je da je beba ista Filip već je ostala u šoku koliko je snimak jasno pokazao devojčicu koju će roditi sredinom aprila - navodi izvor i dodaje da je bebica gotovo sve povukla na oca.

- Njihova ćerkica ima isti oblik glave kao Filip, njegov nos, usne, a ono što je još smešnije nedeljama drži ruku na licu baš onako kako to Filip radi dok spava. Aleksandra i dalje voli Filipa, pa joj ne smeta što beba liči na njega. Očekivala je da će tako biti i najbliži su joj govorili da prve ćerkice u najvećem broju slučaja povuku na očeve - zaključuje izvor za alo.rs.

Podsetimo, izvor za Alo! otkrio je da je Aleksandra poslednjih nedelja samo sa bebinu sobu i odeću potrošila više od 10.000 evra. 

-  Aleks je tokom prvog burnog raskida sa Filipom potražila pomoć stručnog lica koje joj je pomoglo da prebrodi teške trenutke i strah od toga da će dete odgajati sama. Upravo to joj je pomoglo da se posveti onome što je čini istinski srećnom, a to je rodjenje devojčice. Svakim danom je okupirala svoje misli sobicom za svoju mezimicu i garderobicom u koju će je oblačiti. Kako se porodjaj približava, poslednje nedelje koristi za opremanje i kupovinu, i ne žali pare da sve bude kako je zamislila, te je samo za krevetac, kolica i bebin garderober dala više od 5.000 evra protekle nedelje - navodi izvor uz tvrdnje da je Nikolićeva istu cifru potrošila i kada je reč o garderobi za ćerkicu.

- Iako joj je majka nebrojano puta govorila da ne treba da troši na garderobu koju će beba brzo da preraste, Aleks je za svega dva, tri dana pukla 5.000 evra i za to. Kupila je sve što joj se dopalo bez da razmišlja koliko košta. Njeni bliski prijatelji se danima smeju jer se medju odevnim komadima nalazi garderoba koju bebica može da nosi tek za dve, tri godine, ali je puštaju da uživa s obzirom da svi vide koliko je kupovina za mezimicu usrećuje - zaključio je izvor za Alo!.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading