Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Nikolić u osmom je mesecu trudnoće i sredinom aprila rodiće devojčicu.

Buran ljubavni odnos sa bivšim partnerom Filipom Carom ni najmanje je nije omeo u nameri da pripremi sve potrebno za naslednicu, pa je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu, tvrdi izvor za Alo!

-  Aleks je tokom prvog burnog raskida sa Filipom potražila pomoć stručnog lica koje joj je pomoglo da prebrodi teške trenutke i strah od toga da će dete odgajati sama. Upravo to joj je pomoglo da se posveti onome što je čini istinski srećnom, a to je rodjenje devojčice. Svakim danom je okupirala svoje misli sobicom za svoju mezimicu i garderobicom u koju će je oblačiti. Kako se porodjaj približava, poslednje nedelje koristi za opremanje i kupovinu, i ne žali pare da sve bude kako je zamislila, te je samo za krevetac, kolica i bebin garderober dala više od 5.000 evra protekle nedelje - navodi izvor uz tvrdnje da je Nikolićeva istu cifru potrošila i kada je reč o garderobi za ćerkicu.

- Iako joj je majka nebrojano puta govorila da ne treba da troši na garderobu koju će beba brzo da preraste, Aleks je za svega dva, tri dana pukla 5.000 evra i za to. Kupila je sve što joj se dopalo bez da razmišlja koliko košta. Njeni bliski prijatelji se danima smeju jer se medju odevnim komadima nalazi garderoba koju bebica može da nosi tek za dve, tri godine, ali je puštaju da uživa s obzirom da svi vide koliko je kupovina za mezimicu usrećuje - zaključuje izvor za Alo! 

Piše: O.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cile

15.02.2024 11:50

A jajoglavi tata ni šta on bi da da ali od njenih para

Veca

15.02.2024 12:10

Boze me sacuvaj..pukla 5000e za bebinu garderobu..bebe brzo rastu iz dana u dan i ne treba im puno stvarcica kupovati jer brzo prerastu ...to je samo bzv bacanje para al Boze moj to je Aleksandra Nikolic pametnica..