Maja i Vendi u emisiji
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Vesna Vukelić Vendi sumirala je utiske o dešavanju u Eliti, pa se posebno osvrnula na starletu Maju Marinković. 

Naime, Vendi smatra da Maja ne može da podnese da je Janjuš bliži sa Aneli Ahmić, a ne sa njom.

Maja je ispričana priča, nešto više kao ispušena muštikla. Već je poznato šta mislim o njoj, tako da je sve drugo davanje na značaju takvoj osobi, zato neću da dužim. Ona je kao lutka na naduvavanje, muškarci su je kao takvu pročitali i zato su je posle šutnuli. Nema tu nijedne vrste inteligencije u njenoj glavi, a to što Janjuš više ne želi ni da ispuši cigaretu sa njom mnogo toga govori, pre svega to da je za jednokratnu upotrebu - rekla je folkerka.

Podsećamo, nedavno je došlo do velike svađe između Maje Marinković i Vendi u emisiji Ami dži Šou, kada su se pred milionskim auditorijumom sukobile.

- Ognjene, najfrapantije je što se prema njima ponšaš kao da su normalni, ti si za posmatranje - komentarisala je Vendi.

- Je l' to na moj račun? Postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto malo da dođu u žižu javnosti. Ja se ne pecam na nisko budžetne fore, primitivno je jer smo ovde, nismo pod šatorom da odgovaram na nisko budžete provokacije. Moja inteligencija mi ne dozvoljava - odbrusila je Marinkovićeva.

- Kad neko kaže da služi samo za k****, a pored njega stoji njegova devojka. Ona se ne povlači nego juri za tim muškarcem, to govori da ta osoba nema trunku dostojanstva - poručila je Vendi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading