Vesna Vukelić Vendi
Foto: Printscreen/Printscreen

Vesna Vukelić Vendi, poznata po svojim kontroverznim stavovima, iznela je oštre kritike u emisji kod Ognjena Amidžića, prozivajući repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingericu, i njegovu suprugu Nevenu.

Naime, on je odmah na početku emisije skrenuo pažnju na svoj "neuredni" izgled, izuvajući se kako bi pokazao svoje "bušne čarape" i izvadio telefon sa pocepanom maskom i slomljenim ekranom. 

Vesna Vukelić Vendi, prvo je pokušala verbalno da utiče na Desingericu, a kada joj to nije upalilo, onda je ustala i reagovala.

Iako je Vendi poznata po oštrom jeziku i sposobnosti da svakome stavi do znanja, ovog puta nijedna od njenih verbalnih taktika nije dala rezultate. To ju je dovelo do tačke da se fizički suoči sa muzičarem.

Tokom emisije, njih dvoje su neprestano vodili žustru raspravu, pri čemu je Vendi pokušavala da razumno razgovara sa Despićem, upozoravajući ga na neumesno ponašanje. Međutim, Despić se držao svoje priče, uveren da je njegova pozicija neoboriva.

Sukob je eskalirao kada su se posvađali oko fanova. Tenzija je dosegnula vrhunac kada je Desingerica tvrdio da su drugačija vremena nego kada je Zdravko Čolić bio popularan, ističući da ljudi danas vole i prate umetnike poput njega, iako možda nemaju isti kvalitet kao Čola. Vendi je prvo pomenula Ognjena, takođe popularnog i sa velikim brojem fanova na društvenim mrežama, ali se, kako je rekla, ne "podiže" na isti način kao reper. Međutim, kako njeni argumenti nisu dopirali do Dragomira, ona se ustala da mu pokaže fizičku snagu.

Iako je Desingerici u početku sve to delovalo smešno, Vukelićkina odlučnost na kraju je navela Despića na smirenje, dok je ona jasno stavila do znanja da može vratiti stvari u red.

- Ahahaha,Vendi udari ga čizmom - samo je jedan od komentara na ove komične scene iz emisije "Amidži šou", u kojima je pevačica dobila podršku za prevaspitavanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading