Bebica, Teodora, Uroš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Rijaliti učesnici Teodora Bebica su dobili raskošne poklone od fanova, u pitanju su baloni, kao i buket cveća sa medvedićima.

Naime, mnogi ukućani sumnjaju u njihovu ljubav i smatraju da im veza neće opstati, već da Teodora priželjkuje odnos sa Nemanjom Gačićem, ali publika vidi drugačije, pa su ih određeni gledaoci podržali i iskoristili ovu priliku da pokažu koliko su iz njih.

- Teodora, stigli su vam pokloni - rekao je Ivan.

- Baš je lepo, nama je prvog mesečnica, ali su malo poranili, baš lepo izgleda - rekla je Teodora, kada je ugledala poklone.

Podsetimo, Miljana Kulić se pre samo nekoliko dana vratila u Elitu, zbog čega je Macanović veoma nervozan i neprestano se svađa sa Teodorom

Podsetimo, Slavica, majka rijaliti učesnice Teodore Delić, oplela je po Marku Đedoviću i Mileni Kačavendi, a zatim prokomentarisala i današnju svađu.

Naime, ona je krenula da brani ljubav svoje ćerke i Nenada, a potom sasula lavinu uvreda na račun Kačavende i Marka.

- Pre svega ću da kažem da se Teodora i Bebica jako vole. Đedović je sve vreme pričao loše o Teodori pred Bebicom, i videla sam da Nenadu nije bilo dobro, a pričao je sve što nije istina. Mi živimo u Čačku, imamo i foto radnju, mi smo ugledni ljudi, čak je rekao da je Teodorinu mamu, tj mene, došao neko iz Mrčajevaca i imao sa mnom se*s dok sam imala 12 godina. Ja sam majka troje dece, imam tri ćerke prelepe, Teodora mi je krasuljak u mojoj porodici, ona je moja najmlađa lutkica i eto šta sam doživela, umalo me srčani udar nije strefio kad sam čula šta Đedović priča. Stvarno to nije istina, ona je dobra devojka, završila je srednju ekonomsku školu, otišla u Beograd da radi, radila je kao manekenka, ugledni smo u Milanovcu i u Čačku. Uvek je imala novca i baš je ružno da onako priča - kaže Slavica .

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading