Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/DejanBriza

Bivša rijaliti učesnica, Jovana Šmizla sinoć je u jednoj emisiji otkrila niz skandaloznih detalja o Ani Ćurčić

Naime, ona je iznela tvrdnje u programu uživo koje su se odnosile na Anino navodno maltretiranje Zvezdanove majke. 

Nakon toga, nastavila je sa šokantnim tvrdnjama kojima je zaintrigirala javnost. 

- Htela sam samo još nešto monstruozno da ti kažem. Njena ćerka je bila sa jednim lepim momkom, pa je Ana njega zvala, on je nju blokirao, ali samo znam da se ona viđala sa njim s vremena na vreme. To se dešavalo kad je Zvezdan ušao u rijaliti. Devojka je morala malo da se zabavi, pa je bila sa ćerkinim dečkom. Ja ne pucam iz prazne puške, sve to mogu da potvrde neki ljudi. I takođe da potvrdim da njena ćerka ima istetovirano Zvezdanovo ime -rekla je Šmizla.

Podsetimo, Jovana Šmizla sinoć je škirala navodima da je Ćurčićeva, osim što je navodno tukla svoju svekrvu, tvrdi i da ju je namerno vodila kod lekara kako bi je okarakterisala kao ludu osobu.

- Drago mi je da je progovorila, ako je žrtva nasilja nije trebala da maltretira svoju svekrvu. Žena ima jaku depresiju i anksioznost, nju su pustili iz psihijatrije, što znači da žena nije težak slučaj. Tvrdim da je Anina svekrva pila neke sumnjive lekove iako je Ana to demantovala. Teta Slavka me je zvala i jecala na telefon da dođem, ona je nju ostavila samu i kad sam ja krenula naišla je dotična i uzela njen telefon, pozvala me i pitala zašto me je zvala. Kad sam došla da je vidim, Slavka je bila pod sedativima, ali je svesno pričala - priznala je Šmizla.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading