Marija, Miljana, Zola
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Bivši učesnik Zadruge i Elite, Lazar Čolić, poznatiji kao Zola, nakon diskvalifikacije iz rijalitija, napustio je Srbiju.

Naime, on se skrasio u Beču, pa se putem društvenih mreža pohvalio kako živi na visokoj nozi, a u jednom momentu ga je čak posetila i bivša partnerka Miljana Kulić.

Ipak, ona se nakon par dana vratila u rodni Niš. Zola je ipak odlučio da nastavi život van Srbije i Bosne, barem na neko vreme.

Lazar je rešio da se vrati starom zanatu, pa ponovo postaje di džej i mc. Zakazao je nekoliko nastupa, od kojih su dva u Ofenbahu.

Izgleda da je rijaliti život iza njega, a kako će Miljana reagovati na ovaj njegov korak, ostaje da ispratimo.

Podsetimo, nedavno se šuškalo da je Miljana u Beč otišla upravo zbog Zole, iako je ona to negodovala njih dvoje su se ipak videli.  A ona je za Alo! izjavila da joj nije dobro od narkotik koje on koristi.

- On mi je obećao da neće više da se drogira, a ne prestaje da konzumira marihuanu, mene je glava bolela ceo dan, jer on ne prestaje da puši marihuanu. Obećao mi je da neće više ni lekove za smirenje da konzumira, a ne kokain i ostalo. I to je prekršio, a meni narkoman ne treba. Koliko god da sam ga volela, ja njega ne poznajem više i ovo je kraj. Čim sam to sve videla, odmah sam se vratila u Niš, mojoj kući. Ne želim više da pričam o njemu i ne želim da me niko više pita za njega - rekla je Miljana za Alo!

BONU VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading