Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/DejanBriza

Drugoplasirana učesnica rijaliti programa "Zadruga 6", Ana Ćurčić, nedavno se pridružila timu Hype produkcije i ostvarila svoju veliku želju da se bavi televizijskim formatima i marketingom, a u razgovoru za Alo! otkrila je kako se snalazi na novom poslu, da li se oporavila od rijalitija, ali i koliko je pogađa to što proteklih dana o njoj govori bivša najbolja prijateljica Milena Kačavenda.  

- Trenutno radim u marketingu i ne uspevam da se otmem utisku koliko je taj posao prelep. Najviše mi se dopada kolektiv, kao i organizacija i podela rada, sve je striktno i konkretno, kako i treba da bude. Zahvalna sam Saši Mirkoviću što je prepoznao potencijal koji nisam ni znala da imam. Saradnja je došla na obostrano zadovoljstvo. Kako se do sada nisam bavila marketingom na ovaj način ovo je za mene novo iskustvo i nov izazov. Dugo sam se bavila prodajom, što marketing sam po sebi i jeste, pa verujem da neće biti nikakvih problema da se uhodam - navela je Ana koja i priznala da je umorna od toga što se njeno ime konstantno provlači kroz rijaliti "Elita 7".  

- Odavno ne pratim rijaliti niti me zanima šta se tamo dešava. Zadruga u kojoj sam bila mi deluje toliko daleko. Bavim se sobom od trenutka kada sam napustila "Zadrugu". Ispratim samo one situacije u kojima me spominju s obzirom da mi tada stigne stotinu poruka. Njihove neistine rešavam tužbama. Aktivno ponosim tužbe kako sam to činila i pre. Između ostalog, tužila sam i Šmizlu - rekla nam je Ana, a potom se osvrnula na tvrdnje nekadašnje najbolje drugarice Kačavende da je u rijaliti ušla kako bi se pomirila sa Slavnićem. 

- Nikada nisam spomenula Mileninu porodicum i nikada joj neću udarati na decu. To što ona priča o mojoj deci govori o njenom vaspitanju. Uspela je da uznemiri moju porodicu, ali i to ide na njenu dušu i obraz. Smatram da je upravo tamo gde pripada i to je sasvim dovoljno - kazala je nekadašnja rijaliti učesnica, pa oštro demantovala tvrdnje da je zavisnica od kocke kojoj je Milena pozajmljivala novac.  

- Pričala je da sam njen najbliži prijatelj. Odjednom govori sve najgore o meni i predstavlja da tokom našeg prijateljstva nije znala ko sam i koliko sam najgora. Te odvratnosti koje priča ne bih komentarisala - zaključila je Ćurčićeva.  

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading