Anita Matora
Foto: Stock/Foto: Ilustracija

Anitu Stanojlović, bivšu ženu od Jovane Tomić Matore i njenog novog dečka Anđela Rankovića mnogi podržavaju kao par, dok Matora ne može da preboli taj odnos, te se konstantno vraća u prošlost.

Sada se za oglasila Anitina mama, Angelina, koja je žestoko udarila na Matoru.

Ona je otkrila na šta to cilja Matora kada kaže da Anita samo gleda svoj cilj:

- Matora sama sebe ubedi u neke teorije, ono što nikome ne padne na pamet njoj padne. Pa i njeni prijatelji joj stalno govore da sve shvati na svoj pogresan način. Jednostavno je boli što se Anita promenila na bolje i što je zauvek na odnos s njom stavila tačku i posvetila se Anđelu. Anitin cilj je da bude najbolja verzija sebe i da u miru i harmoniji bez uvreda i svadja provede ostatak vremena u rijalitiju - poručila je Angelina za Pink.rs

Matora je takođe tvrdila da je Anita pokvarena i da je zlo, te je Anitina majka i ove navode prokomentarisala:

- Reče Matora koja je svakog prijatelja izdala i svačiju tajnu je obelodanila. Matora ponoviću želi svim ljudima da ogadi Anitu, želi da je vidi bespomoćnu. Matora je nju i napolju psihički maltretirala, uživa kada se ona oseća bespomoćno i bezvredno. Svaki put kada se posvađala sa Anitom meni je slala poruku za porukom, a u rijalitiju je naravno okrenula pricu kako sam ja njoj pisala. I sada u rijalitiju možemo videti kako kad se posvađa sa Anitom ode kod svojih prijatelja i totalno im drugu priču prezentuje. Od nje me ništa ne iznenađuje, u stanju je sve izmisliti samo da sebe izvuče, isto tako je izmislila da sam ja za rođenu ćerku rekla da je zlo, odvratna i gnusna laž - istakla je Angelina.

Anđelo smatra da se Matora se takmiči sa muškarcima, evo kako komentariše to Angelina:

- Saglasna sam sa Anđelom, pa to joj je i najbolji prijatelj Đedovic rekao. Matoroj lepi, kulturni muškarci nabijaju komplekse, konstantno ima potrebu da se dokaže da je ona veće muško od njih. Zaista je smešna kao bioskop. Ulazi u takmičenje sa muškarcima gde je unapred osuđena na propast, kao da je mazohista - otkrila je Angelina.

Suzy VA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading