Anita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Anitina mama Angelina Stanojlović presrećna je što je njena ćerka u vezi sa Anđelom Rankovićem.

Kako je istakla, Anđelo dobro utiče na Anitu, a posebno joj je drago to što, po njenom mišljenju, Ranković ne dozvoljava Matoroj da sabotira Anitu i njihovu vezu.

- Anita je mnogo srećnija i ispunjenija u ovom odnosu, mirnija je, njihov odnos ima čvrste i zdrave temelje što ne možemo reći da je s Matorom bilo tako, pa je samim tim i sav odnos totalno drugačiji. Anita je više puta istakla da ni s Matorom nije glumila, ali jednostvno ovaj odnos s Anđelom joj više prija i zbog sebe i zbog njihove veze želi da bude najbolja verzija sebe - istakla je Angelina i dodala da je Matora jako ljubomorna na Anitinu sreću:

- Pa svako ko racionalno i razumno posmatra tu situaciju vidi da je Matora ljubomorna, sujetna i da je drmaju kompleksi zbog Anitine i Anđelove veze. Ne znam čemu to jer pre Anđela - Matora je podnela zahtev za razvod - podsetila se ona i zaključila: 

- Matora sve vreme želi da Anitu zgadi Anđelu, ali joj to ne polazi za rukom, ima potrebu da je ponižava i omalovažava. Takođe pokušavala je i dalje pokušava da celu kuću okrene protiv Anite, najsrećnija bi bila da Anita sama sedi u ćosku i da je svi čoporativno napadaju - zaključila je Angelina za Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading