Miljana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Diskvalifikovana Miljana Kulić danas se oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila snimak razgovara sa Lazarom Čolićem Zolom.

Kako možemo čuti na snimku, Zola je planirao da ucenjuje produkciju Elite, kako bi se sa Miljanom vratio u rijaliti.

- Nije problem, ali neću da gubim vreme. Ljudi te manipulišu. I Marija i Siniša, ko god ti kaže da treba da uđeš u rijaliti za te pare... Ti si krv svoju ostavila tamo. Iznela si trudnoću tamo, provela pet godina tamo. Ne, može da se uđe, ali da se ulazi zajedno, da uđemo zajedno, sve na moje i tvoje ime. Pravimo svadbu ako hoćete. Ako nećete, ima ko će da plati ozbiljan keš za tu svadbu ovde u Beču. Da dođeš, da napravimo i živimo zajedno. Svakako ćemo da živimo zajedno ako se volimo - govori Zola na snimku.

- Ali tebi je bitno da tebi produkcija da 3.000 evra nedeljno. Pusti te priče. Ja više u tome neću da učestvujem i ne želim da gubim vreme. Pusti to. Imaš tamo da se sprdaš, boli te k*rac, ako ti je to smisao života, a ne da napraviš ozbiljne stvari, da započneš ozbiljan život sa osobom koju voliš najviše. Ali ne kontaš ti te stvari, priglupa si, mislim da si baš malo preglupa - dodala je Kulićeva.

- Mnogi će ti reći da je i ovo vid manipulacije, ali nije, videćeš, jer ću i ovde da te blokiram, kao na Whatsapp-u - poručio je Čolić.

Miljana je podelila i nekoliko privatnih prepiski sa Zolom što je izazvalo totalni haos kod fanova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dusan

29.01.2024 20:01

Đilas je neko ko je izgubio izbore i onda je kreuo i napd da rusi drzvau ali mu opet dđabe sve svima je jasno da je on taj koji nikad nece imati podrsku građana i slazem se da vrlo brzo mora da krene formiranje instiucija