Jovana i Andrija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Učesnica Elite Jovana Cvijanović juče je u programu uživo otkrila da je bila sa poznatim fudbalerom Andrijom Živkovićem. 

Živković je već izvesno vreme u skladnoj emotivnoj vezi s lepom brinetom koja se na Instagramu predstavlja kao "Elizabeth". Verili su se u najluđoj noći, što su brže-bolje podelili s javnošću putem mreža, a sada su otkrili da je beba na putu.

Inače, zanimljivo je to da su vest o trudnoći obelodanili istog dana kada je pevačica Jovana Cvijanović u rijalitiju priznala da je svojevremeno imala aferu s njim.

Njene reči potvrdila je i njena rođena sestra Jelena, koja je ispričala detalje njihovog odnosa.

Za Andriju znam, znam da su bili zajedno. On je mlad, slobodan dečko tada bio. Čuli su se, imao je vezu on ranije s jednom Lozničankom ovde. Viđali su se, nešto kratko je to trajalo, ništa preterano, ali tačno je. Viđali su se 2021. godine. Dugo su se dopisivali, čuli se i preko videa... Nudio joj je avionske karte da ide u Grčku, u Solun. Nije htela, pa je on dolazio za Beograd. Viđali su se i u Beogradu i u Nišu - priznala je Ivana i istakla da Andrija tada nije bio sa sadašnjom verenicom, sa kojom čeka dete.

- Nije tada bio sa tom devojkom sa kojom se sada verio, tada je bio potpuno slobodan. Posle prekida s Jovanom našao je devojku s kojom se sada verio - rekla je ona za "Pink.rs". 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading