Marija i Lakić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć je u Eliti došlo do žestokog sukoba između Nikole Lakića i Marije Malivuk.

Malivuk je iznela teške optužbe na račun Lakićeve porodice, što je izazvalo oštru reakciju kod aktuelnog učesnika rijalitija "Elita".

Naime, Marija je javno prozvala Lakićevu porodicu, izazivajući time njegovu bes i revolt. Izjavom da bi trebalo da se plaši kada mu članovi porodice uđu u auto, Malivuk je direktno izazvala Lakića, što je dovelo do njegovog žestokog odgovora.

- Kajem se što sam rekla Lakiću da se uplaši kad mu bilo ko od porodice uđe u auto, kako će da završi - rekla je Malivuk.

- Ja opraštam stoci ovde, treba da crknete svi ovde! - kazao je Lakić.

- Ćuti, skraćena lego kocko! - rekao je Lakić, te joj nije dao da priča dalje.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Nikola i Marija svađaju. Takmičari "Elite" su nedavno nakon debate ušli u žestok verbalni konflikt, a uvrede su pljuštale na sve strane. Nju su zabolele njegove reči, što mu je žestoko zamerila.

- Hvala ti živote za sve što si mi dao i uzeo, hoćemo još da ismevamo ljude koji su preživeli saobraćajnu nesreću. Ti se nećeš spr*ati sa tim, da li ti je jasno? Patićeš zbog svojih reči - rekla je Marija.

- Ismevaš ljude koji su bili u komi, koji su doživeli udes, razmisli o tome. Kada u krevetu budeš ležao bespomoćan, setićeš se ovih reči - govorila mu je Marija Malivuk dok je on vežbao.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading