Nikola Lakić
Foto: Printscreen/Printscreen

U svojoj emisiji, Milena Kačavenda, ugostila je Nikolu Lakića.

Tema njihovog razgovora bio je sukob između njih dvoje kao i odnos sa Ivanom Marinkovićem.

Lakić je došao sa džakom koji je napunio svojim stvarima, jer kako je rekao hoće da ide kući:

- Jesi me sahranila, ali ne da ti podilazim nego stvarno jesi pobedila u debati. Tako da sam odlučio da odem na vrata. Preselo mi je vođstvo, nije lako. Volim taj rijaliti mod i onda iznesem neke stvari da oteraju čoveka. Sahranila si me na debati i kada sam rekao za zlatnu ribicu mislio sam da si neosvojiva tvrđava. Nije mi svejedno kada znam ko stoji iza tebe iako svoje ratove vodiš sama. U pogledu ti se vidi da nisi zao čovek. Mnogo mi je teško ide mi se kući iskreno.

- Da li imaš ideju kako možeš da staviš tačku i da se vratiš u normalni režim tvog boravka ovde? - upitala je Milena.

- Nije mi bitno mišljenje pojedinih ukućana, neki animozitet postoji. Neću menjati svoj boravak ovde, biću onakav kakav jeste. Neko ko zaaslužuje odnos od mene dibar imaće ga. Ja sam sa tobom imao konflikt i sa Marinkovićima, sa ostalima nemam, aali oni staju na nečiju stanu - rekao je Lakić.

- Mislim da ti imaš svoje kvalitete, ali da si promašio temu. Evidentno je da ljudi koji dođu u ovaj rijaliti, a boravili su negde druge onda ponesu te neke svoje stavove. Da li ćeš do kraja rijaliti izneti stvari za Anu Ćurčić ili ćeš ukoliko si izmislio priču da joj se javno izviniš? - dodala je Kačavenda. 

- Mi imamo odnos kakav sam ja pričao, da je bilo se*sa nije bilo. Ja zaista nisam znao sa Slavnića, da li je htela da sakrije druženje ja ne znam, ali samo skrivanje jeste izdaja. Ja nikada ni o jednom druženju sa ženom nisam pričao niti ću, a smtram da nemam za šta da se izvinim - rekao je Lakić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading