Nemanja
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Učesnik Elite Nemanja Gačić sinoć je u programu uživo progovorio o bolnom iskustvu, trenutku kada je saznao da ga supruga vara sa venčanim kumom. 

- Kad si saznao da ti se žena viđa sa venčanim kumom - pitao je Milan.

- Nisam ja saznao da se viđa sa njim, ona mi kaže: "Idem kod kuma", to je njen najbolji drug. Nikad nisam doživljavao nju da je on njen tip. Čovek je za dve glave viši, ceo istetoviran - rekao je Nemanja.

- Onda nisi ti njen tip - rekao je Đedović.

- Kažem ti, nikada mi nije prolazilo kroz glavu, da mi je prošlo, uskratio bih. Kada sam se preselio, ja sam video da se nešto dešava. Meni je neko rekao da je njih dvoje video, mi tada nismo zajedno, ona može da bude sa kim hoće. Da bih ja u jednom momentu video na instagramu neka plišana srca. Ona je došla ispred kuće i ja je pitam: "Kum, gde mu je devojka?" i ona mi je srećno rekla da su raskinuli i rekla mi je da ima devojku. Ja je pitam: "Kakva je?!" - rekao je Nemanja, a Jovana ga je prekinula:- Imali ste odnose, ti i ona - rekla je Jovana.

- Ko je imao odnose?! Budalaština. Ja sam već znao da je sa njim, povezao sam. Ja sam je pitao: "Koliko ste zajedno?", ona meni kaže: "Dva meseca. Znam da je bolesno, da nije normalno". Ja sam im poželeo sreću, ona se odselila i prodala tu kuću - rekao je Gačić.

- E, tu te čekam. Ti si ustao i savetovao me na novinarima da se pomirim sa Anitom - rekla je Matora.

- Njegova žena je decu zatvarala u sobu da bi se s kumom viđala - rekao je Milan.

- Jovana mi je rekla da ti je ona tražila da pravite decu kada je kum začeo sa svojom devojkom - rekao je Đedović.

- Ne, ne, ne. Posle sedam godina zabavljanja, življenja, putovanja. On je sve vreme tu. Ima godinu dana stariju ćerku, ali je on dobio slučajno sa njom. Ja sam sa mojom ženom radio sve po "pe-esu". Ja sam iz prve dobio i ćerku i sina...Nije ona više s njim. Pričali su mi neki stariji ljudi da to ne može da uspe, valjda kada radiš nešto sa strane i kada se kriješ je top, ali kada treba da prihvati moje dvoje dece, ona treba da prihvati njihove mane. Meni su deca rekla to za sobu. Pričala su mi da se mama zaključavala u sobu sa kumom - rekao je Nemanja.

- Pričaj sve, da je našao veš kod njegove žene - rekla je Jovana.

- Moja deca nikada nijednu ružnu reč nisu čula od mene za nju. Čak znam da je mala, ona će sada devet godina da napuni, da je ljuta na mene jer sam ja samo nestao. Kada god pričamo telefonom, prvo što mi kaže: "Molim te, hoću da živim sa tobom", šta ja više da pričam - zaplakao je Nemanja, te je dodao:

- Ja kada presečem, to je kraj. Moj i njegov prvi susret je bio normalan. Kao što je mislila da je moj kum, nije moj, nego je njen kum. Ja sam imao takav odnos, niti sam ja njoj neke ljubomorne scene pravio, niti ona meni, nisam sumnjao u nju, niti je ona u mene. Bukvalno smo zadnje dve godine živeli kao cimeri, jedino su nas deca držala. Pretprošle godine kada je malom bio rođendan, mi šetamo u tržnom centru, osećaj mi je potpuno isti kao pre dve godine, porodica smo, a ne postoji ništa. Jedna ravna linija, nema se**a, nema ništa. Ja nju volim kao ženu koja mi je rodila decu, a ne volim je kao partnera, proveo sam s njom 14 godina života, rodila mi je dva zlatna deteta - rekao je Gačić.

- Ona jeste majka njegove dece, ali ona je monstrum. To što je ona njemu radila, ja ne bih to mogla - rekla je Jovana.

- Ja sam nju idealizovao, ona je bila jedina žena za mene. Ja sam radio sve ne bi li uspeo njoj da dokažem i pokažem da sam najbolji čovek kog ona može da ima pored sebe - nadovezao se Nemanja.

- Meni je krivo što takve osobe imaju nekoga koga ne zaslužuju, uvek mi je krivo - rekla je Jovana.

- Zajednička drugarica mi je rekla da je pratim i da ću mnogo toga da shvatim i da vidim. Poenta priče je da je ona meni govorila da nisam normalan. Evo zbog čega. Vidim da imam problem u braku, meni je uvek bilo u glavi: "Razvedeni roditelji, razvedena deca", njeni su razvedeni i meni je bilo da ne sme porodica da se raspadne. Nisam mogao da nađem rešenje, ja sam lomio zidove po kući, jer nisam dobijao odgovor. U jednom momentu, imao sam garaže gde radim, ona je radila non stop, radila je ono što kineze uči engleski jezik. Ja ostajem sa decom, moram da radim, nagomila se sve...Poslao sam joj poruku: "Jejo, ako nećeš da budeš majka, ostavi mi decu idi radi šta hoćeš, jer ovako nisi majka", jer ja ću za moju decu da izgineš! - rekao je Nemanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading