Osman Karić
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Osman Karić je nedavno sumirao utiske 2023. godine, ali i predvideo dešavanja u nastavku rijalitija "Elita", pošto je svima poznato da je odličan komentator još od prve sezone "Zadruge". 

Jako je zanimljivo da su se njegova predviđanja ispunila, pošto je on za domaće medije govorio o mogućim diskvalifikacijama, gde je baš pričao o Miljani Kulić, Lazaru Čoliću Zoli i Nenada Aleksića Ša. 

- Matora se zaljubila, ali videlo se da taj brak neće dugo. Aneli i Janjuš, ovo je njegova najbolja sezona, ali je lažan u svemu što radi, takođe i Aneli. Od ljubavi tu nema ništa. Ša vidim u maju, rano je da on izađe, ali biće tobogan u maju i biće preskakanje. Vanja se dosta pojavljuje na TikToku i ne bi me čudilo da uđe i bilo bi dobro. Ja bih voleo da Zvezdan uđe, ali ne vidim suočavanje sa Kačavendom, ona sad za njega priča lepo. Možda bi Janjuš i drugi momci pali u drugi plan, ne verujem da će Car da ulazi jer ga čeka ženidba i dete, ali tamo fali dominacija - rekao je Osman Karić, pa otkrio koje diskvalifikacije očekuje:

- Miljana je dobra ove sezone, ali sa Zolom može da napravi glupost koja će skupo da je košta. Ne bih želeo, ali mislim da će to da bude Ša, mislim da će on da preskoči i da ode. Možda i mala Bojana, mnogo se k*rči i zastupa moral, međutim, mnogo je afektivna i hoće da pravi probleme.

(Republika)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading