NJEGOVU MAMU I UJU BOLI USPEH MOJE TEODORE:  Goca Džehverović najavila žestoko suočavanje s nesuđenim zetom Anđelom
Printscreen

Stari sukob porodica Džehverović i Ranković produbljen je, po svemu sudeći, noćas, kada je Anđelo u "Eliti", u emisiji "Gledanje snimaka" progovorio o odnosu sa Gordanom Džehverović, majkom svoje bivše devojke Teodore, koju je optužio da ga već godinama vređa u medijima, i njega i njegovu porodicu, te da svoju ćerku pevačicu gleda kao projekat i zlatnu koku.

- Teodora i Anđelo su, podsetimo, bili zajedno u prvoj sezoni "Zadruge", a ljubav im, usled pritiska javnosti, ali i porodica, nije uspela. Ko je kriv - ne zna se ni šest godina kasnije, a njihova priča ovih dana dobija potpuno novi epilog. Pozvali smo Gocu, koja nam je na početku razgovora rekla da je radila noćas jedno privatno veselje, a na našu konstataciju da je vredna, ironično je odgovorila:

- Jeste, ja sam uvek vredna, iako živim na račun svoje ćerke, ipak je ona mašina za pranje para - nasmejala se Goca koja jedva čeka da se suoči sa Anđelom oči u oči, budući da kao mentorka imanja jednom nedeljom odlazi u "Elitu".

- Gledala sam, čula sam sve šta je rekao, a šta ja imam njemu da kažem - čućete direktno u utorak, kad im uđem, moj ekspoze. Videćete sve, samo moram da održim konsultacije, zasedaće komisija od tri člana, pa da vidimo šta će da kažu - Teodora Džehverović, Sava Džehverović i Gordana Nakić Džehverović. Biće skandal! Ili će doći direktno do skandala, da mu kažem šta imam da mu kažem, ili ću biti u onom mom, drugačijem fazonu. Ja volim narodne umotvorine, pogotovo onu:"Ne bacaj bisere pred svinje, svinje ne znaju šta su biseri. Zdrobiće ih, ni okom neće trepnuti". To je, ipak, četvrto beogradsko koleno, a moja Teodora došla iz Kačareva, nisu na istoj talasnoj dužini ovoga puta. On se po treći put vraća unutra, a Teodora je postala zvezda. Mnogo mamu i uju boli Teodorin uspeh, izgleda - poručila je popularna mama Džehva za Pink i dodala za kraj: 

- On, jadan, godinama ćuti i trpi, a sad će tetka Goca da mu kaže sve što ima da kaže, direktno će me čuti. Teodora je postala zvezda, neće lako moći da se oprosti uspeh Teodori... Ali ne bilo koja zvezda, već najpopularnija među mladima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Еврићи

29.12.2023 20:17

Само нека мала ради да обезбеди теби лепу старост.Знаш ти...не боли то...