Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Jedno od pitanja u "Eliti" namenjeno Nenadu Aleksiću Ša ticalo se njegove i dalje zakonite supruge Vanje i njenog sina.

Naime, Vanja je navodno istakla da je bila glupa što je Nenadu kupovala garderobu umesto da je sinu kupila igračke. Međutim, Ša ima svoju vertiju ove priče.

- Hipotetički da je Vanja izjavila da je bolje dala pare na igračke detetu, nego što je tebi kupila stvari? - glasilo je pitanje za Ša.

- Kakve stvari ljubi te brat?! Sramno je pričati o tome, jer sam ja bio otac njenom detetu, a da ne pominjemo koliko sam ja stvari dao njoj. Dobro sam prošao jer sam podneo zahtev za razvod braka pre nego što sam ušao ovde. Meni niko ništa neće više uzeti, ni stan, nijedan evro, niko nikada - dodao je Ša.

- Ako jedna majka može da izjavi da je bolje da je dala svom detetu pare, nego što je nekom nešto kupila, onda to govori sve o njenom majčinstvu. Bukvalno da je dala pare svom detetu, nego ovom što ju je je*ao. Bivše se udružile da pljuju lika koji ih je je*ao, i još kažeš da nisi detetu kupila igračke, nego kupila stvari liku koji ju je je*ao. Koliko je ko ovde glup - dodao je Marko.

- Bolje da brine više o detetu, nego što bleju na TikToku - rekao je Ša.

- Zamisli on je prodao stan, da kupi veći stan za njeno dete - rekao je Marko.

- Velika majko, ti si meni zamerila jer ja prodajem stan, a ne prepisujem ga na tebe. Sada tvrdim, predpostavljam da ona nije imala spontani, jer nije mogla da brine o jednom detetu, a kamoli o drugom. Mnogo je to sve odvratno što je to radila.Nesposobna je da brine o detetu jer je nadrkana 24 sata. Nemoj da pričamo o tome, klošarko raspala! Moj ku*ac nije za bacanje, nisam vam ja Crveni krst. Ne dam više svoj ku*ac nikome, klošarko jedna, sisaj ku*ac - rekao je Ša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading