Janjuš
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević, sahranjen je juče na lokalnom groblju u Prijepolju, a meštani i dalje ne mogu da se pomire sa njegovim gubitkom.

Njihove komšije, ali i sugrađani ne skrivaju tugu i suze zbog svega što je pogodilo porodicu, a za njih imaju samo reči hvale.

- Ovo je velika tragedija, ne znam kako će se porodica oporaviti. Vi ne možete da verujete koliko su oni dobri ljudi, pre svega vredni i radni. Desanka je primer prave porodične žene. Borisa i Marka su svi voleli jer su bili košarkaši koji su vredno trenirali, a Janjuša su zavoleli i u Zadruzi, oni su svi šaljivdžije bili od detinjstva. Mihajla baš i nisam poznavala, ali sećam se da je često išao za braćom, ipak je on bio najmlađi. Tuga, ne znam šta da kažem, nek im Bog da snage da preguraju sve ovo! Ovakvu tugu Prijepolje ne pamti - rekla je jedna sugrađanka sa suzama u očima.

Osim nje, radnici u obližnjoj radnji su takođe prokomentarisali porodicu Janjušević.

Dragi ljudi, ovo je toliko tužno, jadni ti ljudi. Janjuševići su toliko dobri i prijatelji i komšije, ne znam kako će ovo preživeti.. Mnogo mi ih je žao, išli smo da izjavimo saučešće roditeljima i braći... Toliko su vredni i pošteni, svakome su pomogli.. Tuga - rekli su meštani Prijepolja, prenosi Pink.

Podsetimo, Mihajlo je sebi oduzeo život u 27. godini, a pronađen je u iznajmljenom stanu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading