Janjuš
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo, izvršio je samoubistvo, nakon čega je bivši košarkaš izveden iz Elite u kojoj je boravio poslednjih meseci.

Mihajlova sahrana održana je juče na lokalnom groblju u Prijepolju a mnogi se pitaju da li će se bivši košarkaš nakon tragedije vratiti u Belu kuću. 

Izvor blizak porodici Janjušević otkrio je da se još uvek ne zna tačan datum povratka, te da Janjuš o istom odlučuje sa svojom suprugom Enom. 

- Janjuš je u šoku zbog svega i još uvek nije spreman da se vrati u rijaliti. U razgovoru sa najbližima je, kad su ga pitali o "Eliti", rekao da sad nije vreme za povratak, a da će o istom odlučiti sa suprugom Enom, koja je i došla po njega u Šimanovce - istakao je izvor blizak porodici Janjušević.

- Rekao je da će, kada prođe sahrana, sa Enom da se dogovori da li se vraća i kad. Misli da neće izdržati tamo sa tolikim bolom, ali, opet, mora da se vrati da bi zaradio novac za sebe i porodicu. Prijateljima u Prijepolju je rekao da će sačekati da prođe prvi izlazak na groblje, pa će onda videti kad će i kako nazad - zaključio je izvor za Blic.

Podsetimo, učesnicima Elite nije saopšten razlog zbog kog je Janjuš napustio rijaliti, pa se mnogi pitaju i strepe, šta li se desilo. Dan nakon Janjuševićevog odlaska Marko Đedović je dobio naređenje od produkcije da spakuje njegove stvari i odnese ih na kapiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading