Mihailo Janjušević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Samoubistvo mladog Mihajla Janjuševića potresla je ceo region, a javnost je kivna zbog činjenice da je brat Marka Janjuševića skončao zbog sajber nasilja koje je doživljavao.

Povodom tragične vesti oglasile su se brojne javne ličnosti, a sada je isto učinila i bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi koja se oglasila na društvenoj mreži Instagram. 

- Velika tuga. Ko ima prava da vređa, preti itd? Zašto to ljudi rade? Zašto ulaze u tuđe živote? Želim samo jedno da znam. Pitala bih svaku osobo koja uzme i napiše preteću poruku. Kad uvredi, kad ti uzme slike, iskoristi na pokvaren način, kad ti sačuva poruke, iskoristi na kvaran način, da li je ta osoba srećna kada vidi šta je uradila? Kad vidi u tuđim očima suze, bol i tugu. Pitala bih svakog monstruma što se krije iza društvenih mreža - KO SI TI? Osim jedan miš, koji pravi štetu drugima. Zašto? Treba pustiti ljude da žive kako oni žele. Ovo što se desilo i kamen bi zaplakao. Greh veliki, muka do srca. Deco moja, ne slušajte komentare. Briga vas. Ako preteraju, pobedi ti njega. Prijavi! Ako iskoristi slike - prijavi! Nije sramota prijaviti. Sramota je biti pacov i pretiti - napisala je Blondi na društvenoj mreži Instagram.


Podsetimo, Janjušev mlađi brat, Mihailo, biće sahranjen danas u rodnom Prijepolju na groblju "Dvorine". Porodica će saučešće primati u porodičnoj kući na Kolovratu. Povorka kreće ispred porodične kuće u 12:00.


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading