Mihailo Janjušević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša oduzeo je sebi život u 27. godini života. On je, kako se navodi, pronađen mrtav u iznajmljenom stanju. 

Kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, a za domaće medije se nije oglašavao otkako je Janjuš započeo svoju rijaliti karijeru.

Janjuš je samo jednom pričao o braći - Mihailu i Borisu, a tom prilikom u rijaliti programu "Zadruga 5" je otkrio koliko je voleo svog mlađeg brata. Jednu anegdotu će pamtiti dok je živ.

- Imam dva brata jedan je mlađi jedan stariji. Mihailo je mlađi od mene 11 godina, a Boris je mlađi od mene 2 godine. Mihailo je sad kao neki maneken, istetovirao se kao nešto, kod Dare Bubamare je bio u nekom spotu. Kad je bio mlađi nikako se nisu gotivili mlađi i srednji brat. Ovaj mlađi je voleo mene i ja njega baš dosta. A Boris i Mihailo su vodili ratove. Kada je Mihailo imao 6 godina, slavili smo kod kuće, bila je puna kuća. Boris i Mihailo se nisu voleli, Boris je otišao da ga baca u sobu, a Mihailo provari i otključa vrata i kaže sestri "zove te Boris da te pita nešto". Ovaj je otišao i čuješ samo da se nešto ruši, cirkus živi je bio sa njima. Ima dosta zanimljivih situacija iz našeg života - rekao je Janjuš tada.

Inače, Mihailo se bavio modelingom i bio je strastveni zaljubljenih u teretanu. Svojevremeno se pojavio u jednom spotu pevačice Dare Bubamare, pa se o njegovom izgledu naširoko pričalo.

Mihailo se oglašavao javno povodom učešća 10 godina starijeg brata u rijalitiju "Zadruga", te je komentarisao njegove odnose sa učesnicima.

Janjuš, podsetimo, ima i brata Borisa, a sa Mihailom godinama nije pričao, o čemu se pisalo ranije.

Marka Janjuševića Janjuša su članovi obezbeđenja izveli iz rijalitija zbog tragedije, a nije prestajao da plače.

Mihailova porodica se oglasila i otkrila da je Mihaila poslednji put videla još pre šest meseci.

- Ne znam kako se ovo desilo, on mi je bio najmlađe unuče - rekla je njegova baka za "Srbiju danas".

Brojevi telefona za pomoć

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu - Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading