Rada
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić požalila se javni da joj se opaka bolest vratila i da je zbog teških terapija ostala bez kose. A da sve bude gore i njen suprug Rade je u jako teškom stanju.

Oni na svu tu muku jedva sastavljaju kraj s krajem, pa su problemi s kojima su suočeni utrostručeni.

- Nije dobro. Imam rak dojke, metastaza. Idem na terapije, operisana sam, ali borim se. Malaksala sam, imala sam i depresiju. Što se tiče Radeta njemu su oba bubrega otkazala. On je pre tri dana izašao iz bolnice, i sada ide na dijalizu - rekla je Rada, a potom dodala:

- Nemam neku veliku nadu u njega, ne može na noge da stoji. Krv na sve strane pršti, uboden je u vrat, u ruku... Ja njega kad vidim, ono koliko sam ja loše, meni bude teže i zbog njega.

Rada je otkrila i da joj deca pomažu, kao i da je samo jedna ćerka sa njima.

- Pomažu nam deca. Ana je sa nama, dok je druga u inostranstvu. Ona nam je tu da nam skuva čaj, dočeka kad dođemo iz bolnice, skuva ručak, pomogne. One stalno isu u crkvu, mole se Bogu samo da se vrati kao što je bilo - istakla je ona i dodala:

- Ne možemo finansijski da izadjemo na kraj. Rade dobija 30.000 dinara zbog njegove bolesti mesečno, ali to nije dovoljno. Nemamo penziju, nemamo ništa više. Kad bi mogli da zamolimo dobre ljude da nam ostave na račun neki novac da bi Rade dobio bubreg, ako ne, koliko zivimo - zivimo. Ili bar da imamo da živimo donekle normalno. Danas sam bila da izvadim karticu, za 10 dana ću objaviti račun, pa ako neko želi da nam pobogne, hvala mu - rekla je Rada za Telegraf.

Podsetimo, Radi i njenoj porodici pomoć je ponudio i bivši rijaliti igrač Brendon.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading