Anita
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Skandali oko Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne jenjavaju, a sada su umešane i osobe iz spoljnog sveta, i to ni manje, ni više, nego Jovanine bliske prijateljice.

Naime, Anita, Matorina još uvek zakonita supruga, iznela je niz optužbi na račun Sandre Rešić i Ermine Pašović, te ih optužila da su u isto vreme bile u vezi sa reperom Vukom Mobom!

Ovo je šokiralo ukućane, ali i fanove Elite, koji su snimak odmah krenuli da dele po društvenim mrežama, a na kom se jasno čuje šta je Anita pričala.

S obzirom šta sam saznala na svadbi. Da su bile valjda u isto vreme sa istim dečkom, da je, valjda, Sandra otišla kod Vuka Moba, a Ermina je u to vreme bila sa njim. Viđali su se, ali ne znam da su se je*ali. Ermina mi je pričala da je bila kod Vuka, spavala, da je Sandra za to znala, ali je bila sa njim. Ne znam da li su imali odnose. Ermina je bila prva sa njim, po njenoj priči. Nisu pričale zbog toga - iznela je javno Anita, dok je Matora potvrdila da zna da Ermina i Sandra nisu pričale, ali je istakla da ne zna ništa o tome.

 

 

Podsetimo, Anita Stanojlović prevarila je svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa Mateom Car, zbog čega su donele odluku o razvodu.Nakon Anđelovog ulaska u rijaliti, Anita je sve bliskija sa njim, što Matoru dovodi do ludila.

Anita je i sama, nedavno, priznala emocije koje oseća prema Anđelu.

- Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima razmišljam da nije inat, a opet mi daje neke signale. Verujem da mi muškarci pričaju iz kompleksa prema njemu da sam mu inat. On je ušao i poremetio sve. Fizički je skroz kako treba, ali taj pogled i osmeh. Pogledom mi kaže sve što ne može rečima. Nije on kao ja, ja sam napadnija, ali mi pogledom kaže - rekla je Anita jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading