Anita i Anđelo
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Anita Stanojlović, još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matore, neprestano flertuje sa Anđelom Rankovićem nakon njegovog ulaska, a sada su otkriveni i novi šokantni detalji.

Naime, kako navode domaći mediji, Anđelo i Anita razmenjivali su poruke i u spoljnom svetu.

- Anita i taj Ranković znaju se od momenta kad je ona došla da živi u Beograd i kad joj je dosadila njena žena Matora. Znala je Anđela odranije, preko TV i uvek joj je bio sladak i lep, ali nikada se nisu upoznali jer je ona bila u Kruševcu i bila je anonimna. Prvo mu je bacila udicu putem Instagrama, na šta je on odmah reagovao i počeo da joj piše. Kuckali su se sve vreme preko nestajućih poruka da Matora ne bi nešto videla. Imali su i hot četove. Kasnije su se i upoznali i odmah su proradile emocije - tvrdi bliska prijateljica za Srpski telegraf.

Anita je i sama, nedavno, priznala emocije koje oseća prema Anđelu.

Osetila sam neku energiju i strast na prvi pogled. U nekim trenucima mogu da kažem da sam se zaljubila, a prerano je. U nekim trenucima razmišljam da nije inat, a opet mi daje neke signale. Verujem da mi muškarci pričaju iz kompleksa prema njemu da sam mu inat. On je ušao i poremetio sve. Fizički je skroz kako treba, ali taj pogled i osmeh. Pogledom mi kaže sve što ne može rečima. Nije on kao ja, ja sam napadnija, ali mi pogledom kaže - rekla je Anita.

Podsetimo, Anita Stanojlović prevarila je svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa Mateom Car, zbog čega su donele odluku o razvodu.Nakon Anđelovog ulaska u rijaliti, Anita je sve bliskija sa njim, što Matoru dovodi do ludila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading