Nenad
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Reper i muzičar Nenad Aleksić Ša ne može sebi da dođe nakon ulaska Anđela Rankovića i ponaša se, po mnogima i previše, zaštitnički nastrojeno prema svojoj devojci, Mioni Jovanović, iako ona smatra da za tim nema potrebe.

Anđelo je, ponovo, bio glavni krivac za svađu Mione i Nenada, a sve je počelo jer Ša misli da Miona očijuka krišom sa njim.

- Neću da pričaš za stolom o nekim stvarima da svi čuju. Ponašaš se kao kreten. Ja grizem kašičicu, ti mi govoriš: ''Što radiš to?''. Ja uvek grickam kašičicu i puckam balončiće kad žvaćem žvaku. Ne razumem što me napadaš. Pred svima spominješ mog bivšeg i daješ povod da komentarišu sve to. Šta da radim da bi ti bio zadovoljan? Ja sam ti odgovorila na sve, nastavila bi se svađa. Tebi je ovo smešno? - počela je Miona.

- Nije, nije tako - rekao je Aleksić.

- Tebi sve smeta, sve ti je problem. Ti umesto da rešiš sa mnom neke stvari, ti za stolom krećeš raspravu. Istraumiran si zbog prethodnog odnosa. Ne mogu da pazim gde ću da pogledam - kazala je Miona.

- Rekao sam ti da Anđelo ima seljačke fore, znam kakav je. On će reći da svaka devojka gleda u njega. Pogledaj šta se Matoroj dešava - rekao je Ša.

Miona je, u jeku svađe sa Nenadom, zapretila i da će ga ostaviti.

- Napu**vaš me bez razloga - rekla je Miona.

- Ajde u kuću, hladno je - rekao je Ša.

- Meni si lupio vratima ispred nosa - kazala je Miona.

- Molim te uđi. Hladno je - kazao je Ša.

- Neću da uđem. Nikada me niko nije tako ponizio. Ne znam kako ovo da nazovem - rekla je Miona.

- Miona, uđi bre u kući, ajde - rekao je Ša.

- Tri noći ovo radiš. Budeš li još jednom uradio ovo, to će biti to - rekla je Miona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading