Anita
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Anđelo Ranković julaskom u "Elitu" uneo je nemir u Belu kuću, a danas je izazvao žestok obračun sa Jovanom Tomić Matorom zbog varnica koje su se osećale u vazduhu između njega i Matorine još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović. Ovaj trougao je doveo do žestokog sukoba između Matore i Anđela, gde je Matora otvoreno prebacila Anđelu da flertuje sa Anitom.

Osman Karić se oglasio povodom ovog sukoba iznoseći svoje prognoze o potencijalnoj romansi između Anđela i Anite u Beloj kući. On je opisao Anđela kao "Apolona sa Zvezdare" koji je moćan kada su dame u pitanju, te je izrazio uverenje da će Anđelo uspeti da uđe u vezu sa Anitom i time zadati udarac Matoroj. Takođe, Karić je naveo da i Anita nije ravnodušna prema Anđelu i da bi ta veza mogla biti na pomolu u najkraćem roku.

Osman i Stefan

Foto: Printscreen/instagram

 

- Anđelo "Apolon sa Zvezdare", ove reči govore koliko je moćan kada su dame u pitanju. Lep zgodan momak i jako privlačan damama, pogotovo devojkama koje bi da prevare "voljene" osobe sa kojima su u vezi ili nisu. Naravno i nad popom ima pop, a to mogu slobodno da kažem za svoga sina Stefana Karića koji je i te kako smrt lepak za žene, poznatiji pod nadimkom ''Beogradski Sultan''. No, da se vratim na Anđela i sam njegov ulazak u Elitu. Naravno da neko poput njega bira najlepši komad za sebe, a to je Anita, bivša Matorina žena - kaže Osman i dodaje:

- Kao što znamo, on je već par puta rasturao Matorine veze, što mu i te kako polazi za rukom. Naravno, ova veza, tačnije brak je već uzdrman, da kažem na neki način prevarom sa Anitine strane,tako da mu neće biti teško da uđe u vezu sa Anitom i opet zada udarac Matoroj, koja mu je nekada bila drugarica. Mislim da ni Anita nije ravnodušna kada je u pitanju Anđelo, mislim da joj je došao kao kec na jedanaest kako bi se na neki način osvetila Matoroj i ljudima poput Ša, Đedovića i svima koji nisu bili za nju, a i te kako su je ponižavali. Matoroj tek predstoje crni dani, jer će doživeti fijasko kada Anđelo i Anita uđu u vezu koja je zasigurno na pomolu, i to u najkraćem roku - poručuje Karić za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading