GOCA DŽEHVA DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Slute na smrt moje unuke, to su neki lažni profili, zlobni ljudi
Printscreen Pink

Goca Džehverović jednako je poznata i aktuelna kao i njena ćerka koja je pevačica. 

 S tim u vezi Goca je češće u medijima od ćerke, a sada je u jednoj emisiji otkrila da joj je to što je poznata ponekad naporno, a ume da bude i rizično.

Naime, Goca se požalila da su joj stizale pretnje za unuku koja nema ni godinu dana, a kako kaže, sigirna je da iza tih lažnih profila stoje neostvareni hejteri i zlobnici koji Teodori ne praštaju uspeh.

- Bili smo šokirani izjavom jedne devojke. Kad su moji otputovali na Kipar, moj sin, snaja i unuka, stigla je poruka od nje, poželela je smrt mome unučetu... To je bio neki lažni profil... Nekoga tuđi uspeh zaboli jer nije kadar da uradi nešto sa svojim životom. To mene ljuti, nama ne praštaju ni što smo došli iz Kačareva... Kao da ne sme Teodora da uspe, ali ja sam je učila, Bog ti je dao talenat, na tebi je da ga iskoristiš i kao što vidite, poslušala me je -.rekla je Goca na Hype TV.

Podsetimo, Majinom ocu Takiju nedavno je zapaljen auto, a Goca Džehva sumnja da je i u njegovom slučaju sve organizovala neka zlobna osoba. Sa druge strane, Maca Diskrecija sumnja da se Taki upleo u neke opasne poslove.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

13.12.2023 11:43

Ovoj babi je bolje da neizlazi iz kačareva glupa ko noć